Dakrenovatie

Algemene dakrenovatie van de platte daken. Leadax, Roofing, EPDM.

Wij zijn officieel gecertificeerd om deze innovatieve Leadax Roov dakbedekking te plaatsen, wat betekent dat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap en expertise voor uw platdakproject.

De Leadax Roov is gemaakt van gerecycleerde PVB-folies uit de glasindustrie, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de milieu-impact. 

Bovendien is de witte kleur van de dakbedekking niet alleen mooi om te zien, maar heeft het ook tal van duurzame voordelen. Het reflecteert zonnestralen, wat leidt tot een vermindering van het hitte-eilandeffect en een hoger rendement van zonnepanelen. Ook is er geen regenwaterverkleuring, waardoor het afgespoelde regenwater helder en direct inzetbaar is voor huishoudelijk gebruik.

Maar dat is nog niet alles. Leadax Roov is circulair en kan na zijn levensduur van 50 jaar volledig worden verwerkt tot een nieuwe platdakbedekking met dezelfde kwaliteit. Dit betekent dat uw investering niet alleen duurzaam is, maar ook een slimme keuze voor de toekomst.

Bij ons kan u terecht voor alle koper– en zinkwerken zoals dakgoten, afvoerbuizen en staande naad. Wij plaatsen koper, zink en PVC.